Originally Posted by
IHTIYARI MUHBIR
Rabia Kadir Kimdir? Doğu Türkistan Halkını Temsil Edebilir Mi?! / Banu AVAR
Anisini sikey bu jalapning.
Senin amina koydum lan sarisin pis orospu, biz hich bir zaman kendimizi Turk demedik, siz bizi " Uyghur Turku " diyorsunuz ve bu sozude u Ismail Cengiz atli Katirin agzindan soyluyorsunuz.bizde susuyoruz," Ne zarari var,?" desinler diyoruz.
Biz hep kendimizi Uyghur diyoruz ve siz Turkler ilen " Cok yakin akrabaligimiz olan millet " iz, cok yakin Kan bagimiz var,cok ortak yonlerimiz olan milletiz dolayisiyla biz kardesiz diyoruz,
"Siz Turkler bagimsiz ve guclu milletsiniz ,biz esarette inleyen milletiz dolayisiyla siz bize agabeysizniz" diyoruz,biz sizden hic bir zaman " Bir ordu gonderip cinliler ile savasip bizi kurtarmaya yardim edin " demedik lan orospu.
1876 tarihinde biz Cinliler ile savasip olup-oldurup kurtardigimiz vatanimizi baska Devlet bulamamisiz gibi size tepside hediye etmistik ,hani o Devletimiz mademki koruyamiyacaksiniz o zaman niye bizden teslim aldiniz o Devleti,?ulan Orospu bu tarihi biliyormusun, biliyorsun ama yazmak hic hosuna gitmiyor diymi,?
Biz Ataturku oz Atamiz gibi seviyoruz ,kardesiz, Akrabayiz diye Turkleri seviyoruz,Turkiyeyi oz vatanimiz gibi seviyoruz sen niye Uygur milletinin milli Anasina hakaret ediyorsun ulan Orospu.Rabiye Kadir vatanimiz Uyguristandaki ve diasporadaki butun Uygurlarin manevi Anasidir yani ANAUYGUR dur, sen sevmiyorsan sevme ama hakaret etme,bizim isimize karisma, yoksa cin buyukelcisinden mefaatmi gordun lan Orospu,
Ben senin belgesellerini takip ederdim begenirdim,ne bileyim senen bu kadar bize dusman oldugunu,
Unlu bilgin Kashgarli Mahmut bundan 940 Sene once yazdigi Kitap," Divanu-Lugat-i-Turk " te kendisini Turk diye tanitiyor, desene lan Orospu o adam yanlismi soyluyor,?
" YOKSA O ZAMANLAR KASGARDA YASAYAN TURKLER SONRA TURKIYEYE GOC ETTILERDE YERINE BIZ UYGURLARMI YERLESTIK,"
Ulan Orospu sozlerine dikkat et, bizde Turkce okuma Yazmayi biliriz,Diasporadaki Uygur orgutlerine karsi dusmanlik besleme bizde senden hic bir iyilik istemiyoruz, kendi vatanimiz icin gerekirse biz oluruz, biz oldururuz, sen rahat ol.
Seni once yanlis anlamis olan bir Uygurdan;
IHTIYARI MUHBIR : MEKKE